LT  EN 
 
Pradžia Džiaugiamės, kad susidomėjote My tutor
Naujienos
Straipsniai
Paslaugos
Nauda
Patarimai
Projektai
Užsakyti
Nuorodos
Įdomu
D.U.K.
Parama
Žalias My Tutor
Nori tapti mūsų komandos nariu?



 
Džiaugiamės, kad susidomėjote My tutor  Pasidalink

 

Viešoji įstaiga "My tutor" yra nevyriausybinė organizacija veikianti dviem kryptymis: projektų, susijusių su aktyvaus jaunimo, aukštojo mokslo, neformalaus mokslo, demokratijos ir kitomis temomis, įgyvendinimas ir baigiamųjų rašto darbo konsultacijų teikimas

 

My tutor pati sėkmingai įgyvendina ir aktyviai dalyvauja savo partnerių Lietuvoje ir užsienyje įgyvendinamų projektų veikloje. Mūsų įgyvendinami projektai apima platų geografinį mastą nuo Portugalijos iki Azerbaidžiano. Apie mūsų įgyvendintus ir šiuo metu įgyvendinamus projektus galite skaityti interneto puslapio skiltyje "Projektai"

 

My tutor yra sukūrusi platų profesionalių darbo vadovų tinklą, kuris kiekvienam studentui, norinčiam pačiam rašyti savo darbą, suteiks visas reikalingas konsultacijas. My tutor įsipareigoja suteikti atitinkamą kiekį konsultacijų per konkretų terminą - taigi Jums nereikės būti nežinioje ir be pagalbos, kaip tai dažnai nutinka bendradarbiaujant su universiteto paskirtais darbo vadovais. Apie konsultacijų kiekį ir jų turinį galite skaityti interneto puslapio skiltyje "Paslaugos"