LT  EN 
 
Pradžia Paslaugos Kaip suteikiamos paslaugos
Naujienos
Straipsniai
Paslaugos
Nauda
Patarimai
Projektai
Užsakyti
Nuorodos
Įdomu
D.U.K.
Parama
Žalias My Tutor
Nori tapti mūsų komandos nariu?
 
Kaip suteikiamos paslaugos

 

          My tutor vadovai pasitelkiami į pagalbą, kai universiteto paskirtas darbo vadovas yra per daug užimtas bendrauti su studentu arba studentas yra per daug užimtas bendrauti su darbo vadovu. My tutor darbo vadovas nepakeičia universiteto paskirto darbo vadovo ir su juo nekonkuruoja. Atvirkščiai - jo patarimai inetgruojami į darbą. Kažkokių garantijų nėra, yra tik abipusis pasiryžimas dirbti ir rašyti savo darbą. Tai yra papildomos konsultacijos (kaip pvz.: draugo, kolegos, mamos, senelių ar kt.) tik geriau - konsultuojamasi su tos srities specialistu. 

          Pasirašius sutartį su studentu, My tutor administracija ieškos Jums tinkamo darbo vadovo kitose mokymo įstaigose ir pasirašys su darbo vadovu sutartį, jei jis sutiks Jus konsultuoti, t.y. My tutor yra tarpininkas tarp darbo vadovo ir studento. Bet kuriuo momentu galite atsisakyti paslaugų, t.y. jei matote, kad konsultacijos nepadeda ar kitaip trukdo Jums rašyti savo darbą, galite nutraukti sutartį ir pinigai už nesuteiktas paslaugas bus grąžinti.

          My tutor darbo vadovas konsultacijas teikia elektroniniu paštu ir kitomis priemonėmis. Paprastai procesas atrodo taip:

 

- studentas atsiųnčia savo darbą ar jo dalį info@mytutor.lt

- My tutor persiunčia darbą darbo vadovui, kuris yra paskirtas konkrečiam studentui

- My tutor darbo vadovas turi per dvi darbo dienas suteikti konsultaciją (pateikti komentarus, pasiūlymus ir patarimus)

- konsultacija teikiama pačiame darbe komentarų pagrindu ir tekste

- prieš atsiunčiant darbo vadovo komentarus studentui, VšĮ My tutor peržiūri juos, kad užtikrinti teikiamų paslaugų kokybę

- studentas, gavęs darbo vadovo komentarus, gali į juos atsižvelgti ir patikslinti savo darbą.

 

Visos konsultacijos teikiamos lanksčiai, t.y. atsižvelgiama į rašymo greiti, reikalingų konsultacijų kiekį ir jų detalumą.

 
 
 
 
 

- kitokio pobūdžio konsultacijos teikiamos iš anksto susitarus, tačiau norime, kad suprastumėme, kad dr. ar prof. darbo vadovas iš kito universiteto yra užimtas žmogus, kuris tikrai vertina savo laiką.