LT  EN 
 
Pradžia Paslaugos Individualaus plano kaina
Naujienos
Straipsniai
Paslaugos
Nauda
Patarimai
Projektai
Užsakyti
Nuorodos
Įdomu
D.U.K.
Parama
Žalias My Tutor
Nori tapti mūsų komandos nariu?
 
Individualaus plano kaina

         

          Mūsų paslaugą sudaro keletas etapų, kurie atitinka gero baigiamojo darbo struktūrą ir visą baigiamojo darbo kūrimą. Kiekvieną darbą, nepaisant srities ar jo temos, galima susikirstyti į tam tikras dalis. My tutor kiekvieną šią dalį padaro individualiu kliento baigiamojo darbo rengimo etapu, t.y. unikaliam rezultatui pasiekti turi būti atlikti kiekvienu atveju unikalūs darbo rengimo etapai. Taigi, pradėję bendradarbiauti su mūsų organizacija, mūsų klientai gauna aiškų darbo rengimo planą, kurį kontroliuos ir atskirais etapais konsultuos My tutor darbo vadovas.

 

 

 

 

 

         Paslauga susideda iš penkių pagrindinių dalių: temos aktualizavimas, darbo organizavimas, atskirų kolokviumų organizavimas ir diskusijos, korektūra, pasiruošimas darbo gynimui.

 

          My tutor neskirsto baigiamųjų darbų į sudėtingesnius, ilgesnius, retesnius ar paprastesnius. Kiekvienas darbas konsultuojamas pagal geriausias praktikas, todėl neskirtomas į atskiras grupes, kalbant apie paslaugos kainą. Kadangi paslaugos aukšta kokybė yra fiksuota, tad ir kainos už gaunamą paslaugą yra fiksuotos:

 

Asmeninio darbo vadovo paslauga bakalauro baigiamajam darbui - 155 Eur (535,18 Lt)

Asmeninio darbo vadovo paslauga magistro baigiamajam darbui - 245 Eur (845,94 Lt)

 

          Taip pat pateikiame Jums sutarties, kuria bus nustatyti Jūsų ir My tutor pareigos, teisės ir atsakomybės, projektą.