LT  EN 
 
Pradžia Apie mus
Naujienos
Straipsniai
Paslaugos
Nauda
Patarimai
Projektai
Užsakyti
Nuorodos
Įdomu
D.U.K.
Parama
Žalias My Tutor
Nori tapti mūsų komandos nariu?
 
Apie mus

 

 

           Viešoji įstaiga „My Tutor“ yra ne pelno siekianti bakalaurinių ir magistro darbų rašymo konsultacijų organizacija, kurioje dirba jauna, energinga ir kompetentinga komanda. Ši įstaiga pradėjo savo veiklą, nes šiuolaikiniame dinamiškame pasaulyje požiūris į žinias ir mokslą turi būti kitoks. Toks požiūris, kokį turi dauguma dabartinių aukštojo mokslo įstaigų vadovų ir dėstytojų yra visiškai nepriimtinas ir netoleruotinas. Nepriimtina yra tai, kad į studentą žiūrima kaip į „trukdytoją“, kad studentas yra paliekamas likimo valiai pačiu jam svarbiausiu ir sunkiausiu akademiniu momentu – baigiamojo darbo rašymo laikotarpiu.

  

          Lietuvoje studijuojantiems studentams teikiame baigiamųjų darbų rašymo ir gynimo proceso konsultavimo paslaugas. Mūsų specializacija – baigiamieji darbai anglų ir lietuvių kalbomis socialinių mokslų srityje. Mūsų komanda teikia konsultavimo paslaugas, atitinkančias šiuolaikinio dinamiško akademinio pasaulio poreikius bei reikalavimus.

 

          „My Tutor“ komanda nerašys Jums baigiamojo darbo. Jūs patys jį parašysite, o mes būsime visada šalia ir padėsime valdyti visą baigiamojo darbo rašymo procesą, kad parašytumėte laiku, be streso ir svarbiausia - sukurtumėte kokybišką darbą.

 

          Pasirinkę rašyti savo baigiamąjį darbą su mūsų komanda Jūs būsite tikri, kad rezultatas bus unikalus ir kokybiškas.

 

My Tutor – tavo asmeninis darbo vadovas!