LT  EN 
 
Pradžia Veikla
Naujienos
Straipsniai
Paslaugos
Nauda
Patarimai
Projektai
Užsakyti
Nuorodos
Įdomu
D.U.K.
Parama
Žalias My Tutor
Nori tapti mūsų komandos nariu?
 
Veikla

 

 

          Teikiame konsultacijas aukštojo mokslo rašto darbų rašymo procese. Mūsų specializacija - lietuvių, anglų ir vokiečių kalbomis rašomi darbai. Kaupiame ir nuolat atnaujiname aukštojo mokslo baigiamųjų rašto darbų kūrimo, rengimo ir tobulinimo literatūrą bei kitą susijusią informaciją. Pritaikome ją ir remiamės geriausiomis praktikomis. Siekiame sukurti ir plėtoti aukštojo mokslo darbų rengimo duomenų bazę, kuri būtų prieinama visiems norintiems. Organizuojame aukštojo mokslo plėtros ir tobulinimo renginius. Vykdome ir dalyvaujame rengiant socialinių mokslų tiriamuosius ir taikomuosius darbus. Nuolat siekiame tobulinti ir gerinti Lietuvos aukštojo mokslo sistemą. Bendradarbiaujame ir dalinamės patirtimi su kitomis panašią veiklą vystančiomis organizacijomis Lietuvoje ir užsienyje.

 

VšĮ "My tutor" įstatai

 

          Entuziastingi ir kompetentingi mūsų komandos nariai turi aiškią viziją, kaip būti kiekvieno mūsų kliento asmeniniu darbo vadovu. Cia pateikiame keletą jų minčių apie My Tutor veiklą:  

          

 

         That's a great idea to offer such a service. Too many people need help and don't get it from their professors because they are all too busy with doing other things like earning money in the private sector. Its also better to offer help writing a thesis by oneself than using one of the services that illegally provide you with a written thesis. Its always better to know "I did it myself". Help is nothing bad- the contrary: if one ask for professional help its a sign for a strong personality and the insight that nobody is perfect. Also working in a team on a project is very fruitful because of many different experiences, perspectives and inputs.
My tutor will help you to find your own ideas and to go your own way- to achieve something to be proud of.
 
Nico Rausch, M.A.
Lecturer/Germany

 

          Specializuojasi: Communication Science/ Social Science, Political Science, Education Management, Project Management

 

 

          Lietuvos aukštojo mokslo sistema Lietuvoje nuolat tobulėja, tačiau iki labiau išsivysčiusių šalių lygio jai dar reiks pasistengti. Iki tol studentai yra tie, kurie kenčia nuo nepilnaverčio mokslo paslaugos - valstybė nepasirūpina savo ateitimi. Tačiau šį projektą sveikinu, nes jei ne Mahometas eina pas kalną, tai kalnas ateis pas Mahometą. Tik per tokius projektus studentai gali atskleisti savo potencialą ir nebūti užguiti dabartinės sistemos sustabarėjimo. Tokie projektai su laiku padės atsikratyti giliai įaugusios blogos praktikos plagijuoti ar net pirkti darbus. Tokia paslauga, manau, ypatingai svarbi ir studijuojančiojo ateičiai, nes kūrybiškumo, pasitikėjimo savo jėgomis ir savo tikslo siekimo bruožų lavinimas atsipirks pokalbiuose su darbdaviais, o vėliau ir siekiant geresnių karjeros rezultatų.
 
Viktoras Andrejevas, M.A.
Lietuva
 

          Specializuojasi: Vadyba ir verslo administravimas, rinkodara, politikos mokslai, tarptautiniai santykiai.