LT  EN 
 
Pradžia Įdomu Naujų mokslo metų iššūkiai
Naujienos
Straipsniai
Paslaugos
Nauda
Patarimai
Projektai
Užsakyti
Nuorodos
Įdomu
D.U.K.
Parama
Žalias My Tutor
Nori tapti mūsų komandos nariu?
 
Naujų mokslo metų iššūkiai

         

          VšĮ My tutor pasisako prieš bet kokį baigiamųjų darbų neteisėtą įgijimą ar tai būtų pirkimas, kopijavimas ar plagijavimas. Mes, kaip Jūsų asmeninis darbo vadovas,  siekiame, kad su mūsų pagalba Jūs patys parašytumėte savo unikalų ir kokybišką baigiamąjį darbą.

          Neseniai LRT eteryje buvo rodoma laida apie šią aukštojo mosklo sistemai skaudžią problemą. Joje žurnalistės Eglės Rašimaitės kalbinamas Vytauto Didžiojo universiteto rektorius Zigmas Lydeka teigia, kad Lietuvoje aukštojo mokslo politikos nėra.

„Redakcija“ stengsis atsakyti, kas iš tiesų yra nesibaigianti aukštojo mokslo reforma –  permainos ar tik jų imitacija? Valdžios požiūris ir pozicija – iš Švietimo ir mokslo ministro Algirdo Monkevičiaus lūpų. Egidijus Kūris su ministru kalbėsis apie aukštojo mokslo iššūkius Seimui ir Vyriausybei. Laidos žiūrovai išvys ir  Daivos Ulbinaitės reportažą apie prie studijų kokybės menkinimo prisidedančius sukčiaujančius studentus. Teisėsauga nežino, kaip juos vertinti, o universitetų vadovybė − kaip kovoti su šiuo masiniu reiškiniu. „Redakcijoje“ – ir Algimanto Čekuolio komentaras. Ar mūsų šalies švietimo sistema padeda ugdyti kūrybiškumą? Ar skatina asmenybės tobulėjimą bei saviraišką?                                  

         

          Laidos aut. R. Bružas. 
         „Redakcijos“ kūrybinė grupė: Eglė Rašimaitė, Daiva Ulbinaitė, Rita Miliūtė, Egidijus Kūris, Algimantas Čekuolis.Laidos įrašą žiūrėkite paspaudę šią nuorodą: www.lrt.lt/archyvas/