LT  EN 
 
Pradžia Įdomu Valstybės paramos skyrimas Jūsų rankose
Naujienos
Straipsniai
Paslaugos
Nauda
Patarimai
Projektai
Užsakyti
Nuorodos
Įdomu
D.U.K.
Parama
Žalias My Tutor
Nori tapti mūsų komandos nariu?
 
Valstybės paramos skyrimas Jūsų rankose

         

          Lietuvos valstybėje kiekvienam turi būti suteikta teisė įgyti aukštąjį išsilavinimą. Taip pat valstybė deklaruoja, kad gerai besimokantys turi teisę aukštąjį išsilavinimą gauti nemokamai. Tačiau tokia tvarka toli gražu neegzistuoja.

          Valstybė yra davusi įvairių priemonių, kaip skirti valstybės paramą įvairioms organizacijoms, kurios siekia, kad švietimo sistemos dalyviai gautų vis geresnes sąlygas ir kokybiškesnes paslaugas. VšĮ My tutor taip pat siekia, kad aukštojo mokslo sitemos dalyviams būtų teikiamos kokybiškesnės paslaugos. Paremdami VšĮ My tutor Jūs taip pat galite prisidėti prie Jums teikiamų paslaugų gerinimo ir privataus bei juridinio asmens bendradarbiavimo.

 

          Lietuvos Respublikos Gyventojų pajamų mokesčio įstatymo nuostatos numato nuolatiniam Lietuvos gyventojui teisę nuo per kalendorinius metus gautų pajamų išskaičiuota (mokėtina) pajamų mokesčio dalimi (iki 2 procentų) paremti pasirinktą subjektą, kuris pagal Lietuvos Respublikos Labdaros ir paramos įstatymą turi teisę gauti paramą ir, kurių veiklos tikslas nėra pelno siekimas, o gautas pelnas negali būti skiriamas jų steigėjams, dalininkams ar nariams (Valstybinės mokesčių inspekcijos informacija).

 

          Kadangi VšĮ My tutor yra ne pelno siekiantis juridinis asmuo, o visos gautos pajamos naudojamos tik įstaigos įstatuose numatytai veiklai vykdyti, Jūsų parama tiesiogiai prisidėtų prie teikiamų paslaugų mokesčio mažinimo. VšĮ My tutor rekvizitus paramos skyrimui galite rasti skyriuje Kontaktai