LT  EN 
 
Pradžia D.U.K. D.U.K Jūsų būstinė yra registruota Šiauliuose, tačiau aš gyvenu kitame mieste. Ar aš galiu pasirašyti sutartį su My Tutor dėl paslaugų teikimo? Kaip aš lankysiu Jūsų konsultacijas?
Naujienos
Straipsniai
Paslaugos
Nauda
Patarimai
Projektai
Užsakyti
Nuorodos
Įdomu
D.U.K.
Parama
Žalias My Tutor
Nori tapti mūsų komandos nariu?
 

Jei Jums iškilo daugiau klausimų apie My tutor ir jos vykdomą veiklą, atsakymą galite rasti skiltyje Dažniausiai užduodami klausimai (D.U.K.). Jei ir čia Jūs neradote, ko ieškojote, rašykite mums elektroninio pašto adresu info@mytutor.lt ir mes džiaugsimės galėdami Jums asmeniškai atsakyti į iškilusius klausimus. 

 

Jūsų būstinė yra registruota Šiauliuose, tačiau aš gyvenu kitame mieste. Ar aš galiu pasirašyti sutartį su My Tutor dėl paslaugų teikimo? Kaip aš lankysiu Jūsų konsultacijas?

Answer

          My Tutor būstinė yra oficialiai įregistruota Šiaulių adresu, tačiau beveik visa veikla vykdoma Vilniuje. 

          Į My Tutor konsultacijas fiziškai niekur nereikia eiti ar lankyti. My Tutor asmeninis tavo darbo vadovas siunčia savo pastabas ir pasiūlymus atitinkama darbo rašymo etapo tema tiesiai tau. Tai yra patogu, nes dažnai magistro darbus rašantys klientai dirba, todėl turi derinti studijas ir darbą. Bendravimas vyksta betarpiškai ir tiesiogiai. Taip nenukenčia konsultavimo kokybė, kitaip nei taip atsitinka, kai universitetuose vykdomos bendros konsultacijos su daug rašančiųjų.

          Be to, My Tutor savo konsultacijas teikia įvairiomis ryšio priemonėmis, tad atstumas My tutor paslaugoms nėra kliūtis. Taigi My Tutor tavo asmeninio darbo vadovo paslaugas gali gauti būnantys Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir bet kuriame kitame Lietuvos mieste ar miestelyje.