LT  EN 
 
Pradžia D.U.K. D.U.K Kokia yra vienos konsultacijos apimtis?
Naujienos
Straipsniai
Paslaugos
Nauda
Patarimai
Projektai
Užsakyti
Nuorodos
Įdomu
D.U.K.
Parama
Žalias My Tutor
Nori tapti mūsų komandos nariu?
 

Jei Jums iškilo daugiau klausimų apie My tutor ir jos vykdomą veiklą, atsakymą galite rasti skiltyje Dažniausiai užduodami klausimai (D.U.K.). Jei ir čia Jūs neradote, ko ieškojote, rašykite mums elektroninio pašto adresu info@mytutor.lt ir mes džiaugsimės galėdami Jums asmeniškai atsakyti į iškilusius klausimus. 

 

Kokia yra vienos konsultacijos apimtis?

Answer

          My tutor paslaugos yra suskirstytos į atskiras konsultacijas. Taip My tutor paslaugos gali būti identifikuojamos ir kontroliuojamos. Kiekvienos konsultacijos apimtis skiriasi pagal jos teikimą atskiroms rašto darbo dalims. Pavyzdžiui, korektūros konsultacija vadinama viso darbo (ar jo dalies) stiliaus, rašybos skyrybos, logikos bei struktūros ir redagavimo korektūra. Pavyzdžiui, darbo struktūros konsultacija vadinama diskusijų ir konsultacijų visuma, kurios rezultatas yra viso darbo struktūros patvirtinimas. Po šios konsultacijos Jūsų darbas turės aiškią struktūrą.

          Kiekviena konsultacija skirta tam, kad pasiekti norimą rezultatą t.y. iki galo įvykdyti užsibrėžtą tikslą - suformuluoti darbo temą, suformuoti darbo struktūrą, valdyti empirinį tyrimą ir kt. 

         Visų konsultacijų apimtis ar jos atlikimo įforminimas bus nustatytas sutartyje.